Ny Ravnehule

Ny Ravnehule

09-10-2021
Sindal 24/9-21

Natteravnene har tidligere haft hule i kælderen under Sindal skole, dette var sammen med en lille motorcykel klub, men efter skolen har fået skiftet udsugnings anlæg i kælderen, så er lokalet nu godkendt til skolebrug, derfor har Natteravnene Sindal været på udkik efter nyt lokale.

Endnu engang har skolen fundet et lokale som Natteravnene kan disponere over hel alene, det er den tidligere pedel bolig som indeholdt et par lokaler som skolen ikke brugte mere, der har tidligere været skole sundhedsplejeske i lokalerne.

Nu har Natteravnene så fået rådighed over 2 lokaler hvor det ene vil blive brugt som lagerrum for alle natteravnenes småting, det andet lokale er mødelokale, der udover har vi nu også fået et badeværelse med karbad (hvis man skulle få lyst til dette) samt et køkken.

Der var d. 24/9-21 dato for aflevering af nøgle til kælderen samt overdragelse af nøgle til den nye hule, i samme omgang fik vi en brik til skolen som efter aftale med pedel kan aktiveres hvis vi får brug for at låne et større lokale til møder.